A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Tekla Tekla

 

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

 

A napgyongye.hu webáruházban a minimum vásárlási értékhatár, amit mindenképpen le kell vásárolni, 3000,- Ft + szállítási költség. 
A webáruházban található termékek ára 0% ÁFA-t tartalmaznak, a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az ország egész területére postázunk csomagot. Külföldről történő megrendelés esetén a szállítással kapcsolatban az info@napgyongye.hu e-mail címen kérhet árajánlatot.

A beérkezett megrendelés visszaigazolását követően, a termék(ek) + postaköltség árát banki átutalással kell rendezni, a megadott bankszámla számra. Az utalásnál a megjegyzés rovatba kérem, tüntesse fel a megrendelés azonosító számát. Az utalás beérkezéséről a webáruház üzemeltetője értesítést kap. Ezt követően 24 órán belül postázásra kerül a megrendelt csomag. Pénteken 14 óra után beérkező megrendeléseket következő hétfői napon tudom teljesíteni. 
10 000,- Ft azaz tízezer forint feletti megrendelés esetén a szállítás díjtalan.

Személyes átvételre előre egyeztetést követően van lehetőség, erről a Szállítási feltételek menüpontban tájékozódhat. A minimum vásárlási összeg szintén 3000,- Ft, a megrendelt termékek értékét szintén előre utalással kell rendezni. Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség.

A napgyongye.hu webruházban található ékszerek kézzel készülnek, egyedi darabok, ezért van olyan termék, amiből csak 1 db létezik raktáron, aminek szükséges pótlása időigényes, ezért az ilyen megrendeléseknél szükséges előre egyeztetni az info@napgyöngye.hu e-mail címen, vagy a 06-70-342-95-55 telefonszámon. 
Megrendelőinknek lehetőségük van egyedi, saját elképzelésük megvalósítására, egyedi ékszer készítésére. Ez esetben a fent leírt elérhetőségek valamelyikén kell egyeztetni.

A napgyongye.hu webáruházban a megrendelés beküldésével Megrendelő véglegesíti a vásárlást, ezzel egyidejűleg elismeri, tudomásul veszi, az Adatvédelmi szabályzatban, Általános szerződési feltételekben, Használait utasítás termékeimhez menüpontban és Vásárlási feltételekben leírt információkat, tudnivalókat, szabályokat, és mindezzel egyetért.

 

 

Title Text
Nem lépek be.